ESCAPEKIST HUREN
GA JIJ DE UITDAGING AAN?

Huur nu prachtige Escapekisten voor thuis bij Enjoy Creating!

Haal het plezier en de spanning van een Escape Room in huis met een Escape kist van Enjoy Creating!
LID WORDEN
RESERVEREN
VERLENGEN

Wat is een escapekist?

Wil je eens een keer wat anders uitproberen en een fantastische avond inplannen met je vrienden, collega’s of met je gezin? Ga dan de uitdaging aan en ga aan de slag met onze Escapekist!

Een escaperoom is met maximaal 6 al vaak te klein om te spelen. Met een escapekist heb je de mogelijkheid om een draagbare escaperoom te hebben in je eigen woonkamer of op de werkvloer.


Een escapekist is een draagbare puzzelkist van hout of ander materiaal. Wat speelt en voelt als een escaperoom. Met een verhaal waarbij door middel van het oplossen van puzzels, ontdekken van verborgen vakjes en het ontcijferen van raadsels je de kist moet zien uit te spelen. 
De Escapekist is per dag te huren en kan worden afgehaald bij ons op lokatie. Verzenden is helaas niet mogelijk. Onderaan deze pagina staat een kalender waarop je kan zien wanneer de Escapekist nog vrij is.

Boek nu de Escapekist en ga deze fantastische uitdaging aan !

Een escapekist is makkelijk te huren. Je hoeft geen medewerker te betalen en je kunt hem een hele dag huren. Uiteraard is het ook bij onze escapekisten zo dat als je hem eenmaal gespeeld hebt dat je het niet nog eens kunt spelen. Helaas. Uiteraard kun je wel een andere groep de kist laten ervaren. Ook bestaat de mogelijkheid om een extra kist te huren zodat je met 2 teams tegen elkaar kan spelen. Degene met de snelste tijd is de winnaar.

NU HUREN

Merlijn's Levenselixer

Na jaren zoeken vond de befaamde alchemist Merlijn eindelijk de formule van het levenselixer.

Helaas heeft hij dit niet kunnen delen met de rest van de wereld, want dezelfde avond verdween hij in een mysterieuze brand. Het enige wat overbleef was deze gesloten kist. Men zegt dat het levenselixer nog steeds in deze kist verstopt zit.

Kun jij het geheim van de kist ontrafelen?

Merlijns kist is een puzzel die makkelijk in een huiskamer past. 
Per keer kunnen er 2 tot en met 4 personen mee spelen waarbij een spel gemiddeld 50-60 minuten duurt. Als je met een grotere groep bent kun je nog een tweede kist erbij huren.


NU HUREN

Bekijk de beschikbaarheid en reserveer!


Check of de gewenste datum nog vrij is. Vervolgens klik je rechtsonder op betalen en vervolg je alle stappen ( account aanmaken ) zodat we je gegevens hebben. Daarna geef je de gewenste datum op en betaal je via ideal. De set kan opgehaald worden vanaf 16.00u bij Lukoil Maarheeze en moet de dag erna voor 12.00u weer ingeleverd zijn bij Lukoil Maarheeze. Wil je gebruik maken van afwijkende tijden? Stuur ons dan even een mailtje en dan kijken we wat mogelijk is.

Escape kist - Merlijn's Levenselixer

€ 49,95per dag

Bezorgen is niet mogelijk, de escapekist is enkel af te halen.
LEGO® is a trademark of the LEGO Group of companies which does not sponsor, authorize or endorse this site