Barcalona Camp Nou vanaf nu te huur bij Enjoy Creating!

LEGO Huren in de herfstvakantie met 10% korting!

Voetbalfanaten en fans van grote LEGO sets kunnen gaan scoren met de Barcalona Camp Nou set. Dit nieuwe voetbalstadion van LEGO is in samenwerking met FC Barcelona gemaakt voor fans van de voetbalclub en voetbalfans in het algemeen. De set is vergelijkbaar met de al eerder verschenen Manchester United set die je ook kan huren bij ons, maar kent natuurlijk de nodige verschillen.

Met 5509 onderdelen is de LEGO Camp Nou set een flinke zit. De kans is groot dat je de set niet gebouwd krijgt in dezelfde tijd dat een voetbalwedstrijd gemiddeld in beslag neemt. Staat dus garant voor de nodige uurtjes bouwplezier! De set is ontworpen door Rok Zgalin Kobe, die veel ervaring heeft met de LEGO Architecture lijn. Mocht jij het Colosseum hebben gebouwd, dan weet je wat je zoal kunt verwachten. Met de set bouw je uiteraard het stadion met de nodige details zoals de ingang, spelersbus, het veld, spelerstunnel, lampen en het scorebord. Het scorebord beeld de 5-0 uit tegen Real Madrid in 2010. Het stadion is op te delen in vijf delen, waardoor bepaalde details makkelijker te bekijken zijn. De set is 20cm hoog, 46cm breed en 49cm lang.

Ook deze set versturen we weer naar elk adres in de Nederland en Belgie in onze vertrouwde verzendkratten. De verhuurtermijn ( a 14.95 per week ) bepaal je uiteraard zelf maar het advies staat op 2 weken. De digitale bouwinstructies staan natuurlijk weer op onze website en biedt als voordeel dat je heel precies kan inzoomen op alle onderdelen. Enjoy Creating wenst je heel veel bouwplezier met deze geweldige nieuwe set.

LEGO Creator Expert Camp Nou – FC Barcelona 10284

€ 15,95Per week

LEGO® is a trademark of the LEGO Group of companies which does not sponsor, authorize or endorse this site