Winnaar LEGO Bouwwedstrijd: KOEN WETERINGS

De winnaar van onze eerste bouwwedstrijd is de 8 jarige Koen Weterings geworden!

De Jury was het er unaniem over eens dat Koen een prachtige creatie heeft ontworpen. Een creatief ontwerp waarbij alle grondplaten zijn gebruikt en waarbij gewerkt is met een grote diversiteit aan Lego blokken en kleuren. Dat aangevuld met zijn omschrijving over het ontwerp maakt dat Koen een terechte winnaar is van deze bouwwedstrijd. Top gedaan Koen.

Lees meer

Barcalona Camp Nou vanaf  nu te huur bij Enjoy Creating!

Huur en bouw LEGO bij Enjoy Creating!

Voetbalfanaten en fans van grote LEGO sets kunnen gaan scoren met de Barcalona Camp Nou set. Dit nieuwe voetbalstadion van LEGO is in samenwerking met FC Barcelona gemaakt voor fans van de voetbalclub en voetbalfans in het algemeen. De set is vergelijkbaar met de al eerder verschenen Manchester United set die je ook kan huren bij ons, maar kent natuurlijk de nodige verschillen.

Lees meer

Op zoek naar een leuke vakantiehobby?

Huur en bouw LEGO bij Enjoy Creating!

U kent ze wel, die prachtige, enorme LEGO pakketten zoals het Harry Potter kasteel, Star Wars' Millenium Falcon, of de realistische Technic sets van verschillende automerken op verbluffende schaal. Helaas zijn deze pakketten erg duur om aan te schaffen en dan ook niet voor iedereen toegankelijk. Gelukkig kan je bij Enjoy Creating tóch voor een zachte prijs deze prachtige pakketten in jouw woonkamer opbouwen!

Lees meer

Legoverhuur populair, RTL Nieuws

Legoverhuur populair, ook onder volwassenen: 'Oudste klant is 81 jaar'

Waarom de volle mep betalen voor een legoset als je er voor veel minder geld een kan huren? Legoverhuurbedrijven hebben een gat in de markt gevonden en zien in coronatijd hun omzet stijgen. "De huurders zijn voor het grootste deel volwassenen."

Lees meer

Enjoy Creating bij Twinkle magazine

Nieuw in de Markt: Lol met Lego

Het leukste aan lego is het bouwen van de pakketten; van Harry Potter tot aan Lego Technic en Star Wars. Vinden de oprichters van Enjoy Creating, Enrico en Joyce van Gansewinkel.

Via het nieuwe platform Enjoy Creating verhuren ze legobouwpakketten. ‘Die zijn duur in aanschaf’, weten de eigenaren. ‘Wij verhuren ze voor een klein bedrag per week, zodat consumenten lekker kunnen bouwen zonder daar een smak geld aan te hoeven uitgeven.’

Lees meer

Nieuwe pakketten!

Nieuw bij Enjoy Creating: LEGO Creator Palace Cinema, LEGO Creator Expert Detectivekantoor, LEGO Creator Pet Shop


Huur nu de nieuwste LEGO Creator Expert pakketten bij Enjoy Creating!

BEKIJK HET AANBOD

Nieuw pakket!

Nieuw bij Enjoy Creating: LEGO Creator Expert Reuzenrad

Huur nu het LEGO Creator Expert Reuzenrad bij Enjoy Creating! 
Bouw zelf dit grote reuzenrad, de topattractie van iedere kermis! Een prachtig, elegant LEGO® Creator Expert model met een nostalgische, romantische en sprookjesachtige uitstraling.

BEKIJK HET AANBOD

Enjoy Creating bij Omroep Brabant

Lego verhuren blijkt gat in de markt in coronatijd: 'Worden overstelpt met aanvragen'

Schoon genoeg had hij ervan. Was hij met zijn hele gezin thuis vanwege de corona-lockdown, zat iedereen achter zijn eigen beeldschermpje. Toen kreeg Enrico van Gansewinkel (45) uit Maarheeze een idee: als ze nou eens samen zouden gaan legoën! Dat idee bleek aan te slaan. Ook onder zijn vrienden en kennissen. Daarom besloot hij een Lego-verhuurbedrijf te beginnen. En het loopt storm!

Lees meer

Nieuwsbrief December

Goed nieuws!

We wensen u veel bouwplezier en fantastische feestdagen en een gezond 2021!Hey fanatieke LEGO bouwer! Ons nieuwe bedrijf EnjoyCreating had een flitsende start nadat we de nodige media-aandacht kregen. Er kwam een run op de pakketten en daardoor waren enkele pakketten snel uitverkocht. Maar inmiddels hebben we weer uitgebreid met een flink aantal pakketten en er zijn er nog meer onderweg.

En we hebben nog meer goed nieuws want het allernieuwste en allergrootste LEGO pakket voor consumenten zal eind januari aan ons assortiment worden toegevoegd...

Het Colosseum bevat maar liefst meer dan 9000 stenen. Een uitdaging voor de echte fanatieke LEGO bouwer.

BEKIJK HET AANBOD

Waarschuwing
We verwachten rondom de kerstvakantie een enorme drukte vanuit bestaande maar zeker ook vanuit nieuwe leden.
 
Mocht u interesse hebben dan is de tip aan onze vaste leden om het pakket niet te boeken net voor de kerstvakantie maar eerder in te plannen zodat u er zeker van kan zijn dat u in de kerstvakantie kan bouwen aan uw pakket. Op dit moment zijn er online nog aardig wat pakketten vrij maar de verwachting is dat het beschikbare aanbod vanaf nu snel zal teruglopen. Met eerder geplaatste reserveringen voor de kerstvakantie proberen we zoveel mogelijk rekening te houden uiteraard. Bekende Nederlanders
Namens EnjoyCreating.nl zijn er diverse bekende Nederlanders aan het bouwen met hun gezin aan een leuk LEGO pakket. Binnenkort volgen de foto’s van hun vorderingen op onze social media. André Ooijer ( assistant trainer PSV en ex-international voor het Nederlands Elftal), Willy Vd Kerkhof ( oud-speler PSV) en Rob Scheepers ( cabaretier) zullen als eerste starten.

ooier.jpg

We wensen u veel bouwplezier en fantastische feestdagen en een gezond 2021!

LEGO® is a trademark of the LEGO Group of companies which does not sponsor, authorize or endorse this site