Op zoek naar een leuke vakantiehobby?
Huur en bouw LEGO bij Enjoy Creating!

De lockdowns zijn voorbij en de vakantieperiode is begonnen, helaas zijn we echter nog niet helemaal vrij van beperkingen en kiezen veel mensen voor een vakantie in eigen land. Nederland is een prachtig land om vakantie in te vieren, maar komt helaas met één grote onzekerheid: het weer. 

Nederlandse zomers zijn wisselvallig, soms prachtig, soms regent het weken aan een stuk. In die 6 weken zomervakantie zitten altijd wel een paar weken waar iedereen aan huis gekluisterd is. Dan is het tijd om ouderwets gezellig met het gezin samen te zitten en wat leuks te bedenken. 

En dat is waar Enjoy Creating kan helpen! 

U kent ze wel, die prachtige, enorme LEGO pakketten zoals het Harry Potter kasteel, Star Wars' Millenium Falcon, of de realistische Technic sets van verschillende automerken op verbluffende schaal. Helaas zijn deze pakketten erg duur om aan te schaffen en dan ook niet voor iedereen toegankelijk. Gelukkig kan je bij Enjoy Creating LEGO verhuur tóch voor een zachte prijs deze prachtige pakketten in jouw woonkamer opbouwen!

Door de pakketten te huren in plaats van te kopen kan je je focussen op het mooiste van LEGO: Het bouwen! Hiermee kan je profiteren van de prachtige grote sets zonder een bijbehorende grote uitgave! Een win-win situatie dus! 

Het bouwen van LEGO is een prachtige vakantiehobby, samen knutselen aan een groot project om zo een tastbaar resultaat in de woonkamer te zetten! En zodra je klaar bent met bouwen en genieten, breek je het af en stuur je het pakket terug. Zo is het huis ook weer netjes opgeruimd en kan het volgende project van start gaan. Jij blij én de kinderen blij!

Welk pakket ga jij als eerste bouwen? 


BEKIJK ONS UITGEBREIDE ASSORTIMENT
LEGO® is a trademark of the LEGO Group of companies which does not sponsor, authorize or endorse this site